Usor de vara v.2

* Media si-a iesit din minti cu stirea verii : Adrian Nastase intra in puscarie plus tentiva de suicid. Kitschul marlanesc si grotesc in care jurnalistii si televiziunile mulg aceasta stire , impuind capul tuturor cu sentimente contradictorii. Intrebare lui Gigel de 8 ani elev in clasa a 2-a :”Copile, ce parere ai tu despre faptul ca fostul prim-ministru s-a impuscat in gat si vrea sa scape de pedeapsa?” Raspuns:” Nu ma intereseaza.” Daca un copil poate raspunde la ceva perfect normal , noi de ce vrem sa starnim acest lucru ca fiind ceva de maxima importanta?
* Fotbalul romanesc e din nou pe butuci ( ma intreb oare cand se va dizolva de tot si vor fi schimbati toti). Nu e ceva nou, dar faptul ca televiziunile (din lipsa de altceva cred) ridica Liga I la acelasi rang cu Primera division sau Serie A imi vine sa sparg tvul. Imi arata pe un Reghecampf fara chef si performante notabile cum lucreaza jucatorii de la Steaua ca pe hoti, sau un Dan Alexa cu plete , fara chef (si asta) si cu aspiratii de antrenor, apoi vedem un Becali calm (pe moment). Imi e scarba !
* Fotbal, iar… de data aceasta semifinala Italia-Germania, rezultat 2-1 pentru italieni. Abia aici putem vorbi de fotbal adevarat. Au facut un meci cele doua echipe, cum rar mi-a fost dat sa vad. Acesta inseamna fotbal, aceasta este performanta, nu Liga I !
* Cald , cald, cald… si probabil din cauza caldurii Ponta si Basescu se ciondanesc ca chiorii pe faptul ca Ponta pleaca la Bruxelles , in numele Romaniei, pentru a ne reprezenta , numai ca aceasta participare nu intra in atributiile sale , ci ale presedintelui , care la randul sau e amenintat , iar cu suspendarea de catre partide gen PNL sau PSD, intr-un cuvant (sau mai multe ): cloaca comunista romaneasca !

Reclame

Posted on 30 iunie 2012, in Monden and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: