Nervi de biciclist

co
Fiind un adept al ecologiei (a nu se intelege ca sunt unul dintre acei dementi care se leaga cu lanturi de copaci in calea buldozerelor) prefer ca mod de transport bicicleta. Pe distante lungi prefer trenul.
In orasul in care locuiesc (Lodi) , pistele de bicicleta sunt de-a lungul oricarei strazi, fie principala sau secundara.
Cum marlania nu are granite si printre biciclisti intalnim persoane cu adevarat idioate.
Exemplu sunt destule , dar voi da doar cateva:
* Intr-un sir de biciclisti se nimereste intotdeauna unul care fumeaza. Daca aveti ghinionul sa fiti la capatul sirului , iar fumatorul sa fie in fata voastra, ei bine experienta pe 2 roti nu va mai fi asa agreabila. Efortul depus la pedalat e considerabil in rampa iar daca fata ta e unul care fumeaza ,singurele lucruri ce va vor veni in minte vor fi scene de ucidere cat mai brutala a fumatorului.
* Biciclistii care utilizeaza umbrela. Vizibilitatea e redusa din cauza umbrelei pana aproape de 80-90% si tot ce poti vedea e la cativa metri in fata. Ca o minge de pinball va ricosa din stalp in stalp, sau de la caz la caz : oameni, gropi, magazine etc.
* Biciclistul sportiv care in nevoia lui de viteza va trece pe langa tine (trotuar sau nu) cu viteze considerabile, facand abstractie de copii, batrani etc.
* Baba biciclist e o categorie aparte. Desi in Romania nu e prea intalnit acest fenomen, peste hotare babele folosesc bicicleta foarte des. Treaba e ca iti trebuie o atentie sporita la acest specimen deoarece e pericol de accident oricand din cauza lipsei de atentie a babei.
* Biciclistul cocalar. Acest specimen e specific doar in strainatate si e de origine romana (cu accente tiganesti foarte pronuntate). Acest cocalar nu foloseste bicicleta ca mijloc de deplasare , ci de sprijinire cand sparge seminte cu altii de teapa lui. O deosebire importanta fata de cei de mai sus e ca acest biciclist nu stie sa mearga pe bicicleta, considerand acest obiect doar ceva de care sa te sprijini.

Reclame

Posted on 14 septembrie 2012, in statistica and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: