Need for speed

Nu vorbim de jocuri video , ci de nevoia de viteza a unor soferi , ce in teribilismul lor se urca la volan : obositi, bauti, drogati etc. Rezultatele nu sunt greu de ghicit : accidente, morti, raniti etc.
Stirile de la ora 5 , prezentau zilele trecute o soferita beata. Aceasta a afirmat cu seninatate ca a degustat tuica…cam 1,5l. Hmm… un litru jumate de trascau a baut doamna si tot se mai tinea pe picioare. O fi avand vreo gena rusa? Ei bine dupa aceasta “degustare” s-a suit in masina si a plecat pe DN2. Zig-zaguri, iesiri in decor, evitari la milimetru, asta pana un alt participant la trafic a telefon la politie , care a reusit sa o opreasca pe femeia ebrietata. Nici macar nu era constienta de consecintele actelor sale.
Un alt caz ar fi al unui sofer de microbuz care a vrut sa demonstreze cat de bine cunoaste tainele soferiei. Asa de bine incat a intrat pe contrasens izbindu-se frontal cu un alt microbuz, de data aceasta plin cu pasageri. Bilant : 2 morti, 5 raniti in stare grava si alti 3 cu rani superficiale. Masinile erau de nerecunoscut, iar tragic mortii nu erau soferii ci doi pasageri al celui de-al doilea microbuz. Au zburat efectiv prin parbriz, ca deh centurile de siguranta sunt scumpe.
Pe autostrada soarelui cativa tineri teribilisti, fii de afaceristi si patroni locali, pun la munca bolizii de sute de mii de euro. Autostrada o stim cu totii, cu gropi si nesigura, dar tinerii se pare ca nu aveau grija asta. Bineinteles, pana cand unul din ei a accelerat spre 250km/h a trecut un damb mic si a iesit in decor . Moarte sigura, bolid distrus…
Circulati cu viteza regulamentara si adaptati-va la conditiile de drum !
nsf

Reclame

Posted on 30 septembrie 2012, in statistica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: