Halauin (in a nutshell)

Se apropie cu pasi repezi Halloween-ul.(peste vro zece luni) O sarbatoare importanta pentru americani , dar fara insemnatate pentru romani sau alte natii. Asadar romanii vor copia aceasta sarbatoare ( ca e la moda) , uitand ca avem si noi una asemanatoare peste 11 luni, si anume noaptea Sf. Andrei.
Peste intreg teritoriul tarii noastre oamenii se cinstesc, chefuiesc, costumati in diferite ganganii si barzauni.
Asadar:
– la Ciorditi, un grup de mascati , mascati in mascati (inception) au descins la casa unor tigani unde nu au fost primiti cum se cuvine. Pesemne au uitat traditionalul “Ne dati ori nu ne dati” si au inlocuit cu “Deschide ba boule usa, politia!” si au intrat cu berbecele distrugand usa si arestand majoritatea creolilor din casa.
– in satul Mutilati, taranul Jan Clod Alan Dam, de profesie tamplar la video-chat, s-a costumat in lemn. Mai precis s-a facut lemn-tanase dupa ce a consumat multe bauturi la bufetul satesc.
– in capitala , in plenul Romaniei, alesii nostri s-au costumat in oameni cinstiti. N-au furat, n-au dormit, n-au injurat pe Oana Zavoranu, ci au facut ce fac toti romanii cinstiti, adica stateau degeaba.
– in satul Niuiorc, invecinat cu Uasinton, s-a organizat traditionala batuta de Halloween intre membrii a doua gasti rivale din satele sus amintite. Urmarile au fost pe larg prezentate si detaliate la stirile de la ora 5.
– la Trompeti , Leorpaiala Cristian, preotul satului, s-a costumat in cavaler Jedi. A fost ucis cu pietre de o gloata furioasa pentru blasfemie.
– asamblul coral de bibilici dresate la pian cu manere numit sugestiv “Bibilicile” , a fost costumat in rate. Doi gainari nu au tinut cont de costumatia ansamblului coral si le-au sustras pe toate dupa o noapte de panda.
Indiferent de costumul ales, cert e un singur lucru : de ce dracu’ sarbatorim o zi care nu este a noastra ?

Reclame

Posted on 2 ianuarie 2013, in nutshell and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: