Caricaturi de politicieni

usl
In plenul Romaniei s-au aciuat zeci si zeci de deputati/parlamentari noi . Dupa impartirea grosolana a ciolanului, romanului nu-i ramane decat sa rabde iar…de foame.
Asadar suntem spectatorii unei inselatorii la nivel national. Cand alegerile parlamentare s-au terminat si USL (plus tot electoratul de cacat , care stiu ca e format cam din vro 7 milioane de romani si pe aceasta cale sper sa aveti salarii , daca le mai aveti , micsorate cu 110% si multa m…, incontienti si prosti ce sunteti) a luat tot ciolanul si l-a dat la ros noilor sositi in plen.
Dupa alegeri l-au porcait bine pe Basescu, faze de tot cacatul de genul :”din cauza lui am ajuns aici”, “el e otrava” etc. si apoi si-au programat concediile.
Pe 24 decembrie, ca sa faca nota discordanta au aratat lumii ca “ei” (n.m. alesii) muncesc. Se hlizeau pe culoarele palatului Parlamentului si alergau dupa prime. Mare branza si multa munca.
Pe 31 decembrie si-au amintit iar de Base. Si iarasi porcaiala :”ca de ce face Revelionul in Covasna” , “e cu ungurii, tradatorul”, “el sta si bea si altu sta si munceste” ,” fura si in anul care vine”, “nu-l asculta nimeni , e jalnic” etc. Majoritatea afirmatiilor sunt ale lui Crin Antonescu.
Mama lui de marinar. La sapa de lemn a adus 22 de milioane de romani. Mor de foame copiii pe strazi. Foc si pucioasa. Huo !
Oare asta e adevarul? Nu !
In Romania se murea de foame inainte de 89 , nu acum. Lumea se plange ca are putin , foarte putin , dar nimeni nu a murit de foame, de frig poate, de bautura sigur, de topor in cap ohooo, dar sa nu fim ipocriti. Nu a murit nimeni de foame. Corcoduse de mananci si tot aliment e !
Ne place sa exageram si sa dam vina in curul unui om. Asa e romanul , nu se schimba. Tinem in spate sleahta , etern sustinuta financiar de catre stat, de tigani !
Nemtii au oferit tiganilor prinsi la cersit/furat doua posibilitati : munca platita sau expulzare fortata ! Nu genul de expulzare care o fac homalaii aia francezi , cu 300 euro de caciula , cu bonjour si te foute en cour , ii trimitea acasa si dupa 2 saptamani se intorceau cu “intreaga” familie.
Tiganii au fugit de la nemti, ca doar nu erau sa munceasca. Ba in Austria , ba in Italia , ba in Spania. Acum mai nou se orienteaza pe tarile scandinave. Pesemne or fi mai milosi acolo.
Un control riguros al acestei minoritati ne-ar scuti de faze de imagine peste hotare. Apoi in tara ar trebui introduse obligativitatea educatiei sexuale pentru oricine : indiferent de sex, minoritate, apartenenta sau chiar religie(!). Bolile si sarcinile nedorite nu tin cont de prostiile enumerate mai sus care sunt doar scuze pentru oameni cu intelect redus. Vreti drepturi? Mai intai tre sa le cunosti si apoi sa le insusesti. Nu e de ajuns sa macane Madalin Voicu pentru orice tigan fara scoala obligat sa se spele(aluzie subtila).
Ponta a alertat INS ca a gresit bugetul si l-a dat la rectificat (alti bani, alta invarteala). Pesemne e cu 20% mai mic decat era prevazut initial. Ce rezulta de aici: promisiuni ce nu se vor tine si se vor baza pe bugetul gresit pana la anul : “aveam bani , dar la recalcularea bugetului , banii au disparut si asa nu s-a mai putut face nimic”. Scuze proaste.
Dupa ce au castigat alegerile, PNL nu vroia sa auda de acorduri cu UDMR. Asadar rolul duplicitar al minoritatii maghiare de a se alia cu oricine e la putere nu a mers la inceput, acum in cele din urma se pare ca se dau pe brazda si intra iar la putere. Sa speram ca nu. Kelemen Hunor promite razboi altfel. *Grab the popcorn*
Nu era sa-l uit pe eternul cioban , plecat cu mintea in transhumanta de ceva timp, Gigiiiii Becaliiiiiiii, care a fost o luna si ceva in hiatus la tv. Pesemne a avut consemn sa nu trancaneasca baliverne la nici o emisiune. La ultima declaratie a sa , de avere (!?), ne spunea ca e sarac lipit. Pai cum nea Gigi, tocma mata esti sarac? Dupa ce aruncai cu sacosa de la Carrefour plina cu bani dupa colindatorii veniti la cersit , acu n-ai nimic? Dupa ce dadeai mii de euro la copiii care ziceau Crezul in discoteca, ai ramas lefter?
Mai vinde o oaie, mai beleste un berbec si iti iese de 3-4 terenuri in Pipera. Hai ca te descurci mata ca esti baiat fin. (depinde din ce unghi privesti)
Am sa inchei aici , politica nu merita prea multa atentia , doar atat cat io da romanul.
pon

Reclame

Posted on 7 ianuarie 2013, in Politica and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: