Marketing

Marketing feminin

1) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te duci la el si ii spui: “Sunt foarte buna la pat”. Asta e Marketing Direct.

2) Esti la o petrecere cu niste prieteni si vezi un tip super. Unul din prietenii tai se duce si ii spune: “Tipa aceea e foarte buna la pat”. Asta e Publicitate.

3) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Ii ceri numarul de telefon. Dupa o zi il suni si ii …spui: “Sunt buna la pat”. Asta e Telemarketing.

4) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Il recunosti. Te duci la el si ii improspatezi memoria: “Iti aduci aminte ce buna sunt la pat?” Asta e Customer Relationship Management.

5) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te ridici, iti aranjezi rochia, te duci la el si il inviti sa bea ceva. Ii spui cât de bine miroase, ii lauzi costumul, ii oferi o tigareta si ii spui: “Sunt foarte buna la pat”. Asta e Relatii cu Publicul.

6) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te apropii si ii spui: “Sunt foarte buna la pat” si-i mai arati si un sân. Asta e Merchandising.

7) Esti la o petrecere si vezi un tip super. El vine la tine si iti spune: “Am auzit ca esti foarta buna la pat.” Asta e Brandul, puterea marcii.

8) Vezi un tip superb la o petrecere. Il convingi sa mearga acasa cu una dintre prietenele tale. Asta e Sales Representive.

9) Tipa nu se descurca singura si te suna sa mergi si tu la ea acasa. Asta e Technical Support.

10) Esti la o petrecere unde se afla multi tipi superbi. Te urci pe o masa si strigi: “Sunt foarte buna la pat!” Asta e SPAM.

 

Marketing Masculin

1) Esti la o petrecere si vezi o tipa super. Te duci la ea si ii spui: “Sunt foarte bun la pat si rezist toata noaptea fara oprire”. Asta e Publicitate Falsa si se pedepseste conform legii.

Reclame

Posted on 19 ianuarie 2013, in prea destept and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: