Ce mai primim pe mail

Mai jos aveti un mail primit de mine de la SKL Gunther . Nu e spam. Nimic nou cand filtrul anti/spam mai greseste, dar traducerea a la google translate te da pe spate, asadar:

SKL-Gunther, Kronacher Str.60.
D-96052 Bamberg.
http://www.skl.de

Numărul de referință: SKL/Millionenformel/2013/8702
Lot: SKL/90/4007

Buna E-mail Proprietar,

Consiliul de administrație, membrii și personalul Departamentului Internațional Promovarea Conștientizarea SuddeutscheKlassenlotterie sunt încântați să vă felicit din rezultatul final tocmai sa încheiat anual atrage al Programului SuddeutscheKlassenlotterie.

SuddeutscheKlassenlotterie (SKL) atrage fost realizată printr-o selecție aleatorie în nostru Sistemului Electronic Selecția Trimiteți e-mail (CESS), dintr-o bază de date de adrese de e-mail de la peste un milion de World Wide Web. Adresa dvs. de e-mail a fost atașat la numărul de bilete: 025-11464992-750 și numărul de serie: SKL/00-2265 a atras numerele norocoase 2-15-45-60-21-97 care, prin urmare, vă apărut ca una dintre primele cincizeci (50) câștigători norocoși în această categorie. Adresa dvs. de e-mail a fost selectat aleatoriu ca câștigătorul premiului stea printre câștigători alte premiu de consolare.

Ați fost aprobate, prin urmare, pentru o plată forfetară de € 1,000,000.00 (un milion de euro) în numerar creditat la dosar SKL/Millionenformel/2013/8702. Acest lucru este de la un premiu în bani total de € 50 de milioane de euro de euro comune printre primii cincizeci (50) câștigători norocoși în această categorie.

Acest Loteria ani Jackpot-ul este cel mai mare program vreodată pentru SuddeutscheKlassenlotterie. Cele de euro estimate 50 milioane € jackpot va fi a șasea cea mai mare-în istoria Europei. Cea mai mare a fost de 363 milioane de euro € jackpot, care a mers la doi câștigători într-un desen februarie 2010 a predecesorului Big Game Mega Millions.

Vă rugăm să rețineți că numărul dvs. de norocos câștigător intră în biroul nostru european reprezentativ broșură în Anglia. Având în vedere acest lucru, dvs. 1,000,000.00 € (un milion de euro) va fi eliberat la tine de banca nostru de afiliere în Europa. Agentul nostru va începe imediat procesul de a facilita eliberarea din fondurile tale, la tine de îndată ce vă face contact cu el.

Pentru tine pentru a colecta premii dumneavoastră, vă rugăm să completați FORMA DE VERIFICARE / PRELUCRAREA de mai jos si trimite-l la Managerul de remitențe, domnule Williams Spillboard al Departamentului de remitențe noastre prin e-mail, precizând la primirea notificării. El a fost mandatat pentru a vă oferi asistență și pentru a facilita furnizarea urgentă / transferul de fonduri tale.

Pentru a începe creanțelor dumneavoastră, vă rugăm să contactați managerul dvs. de remitențe:

Date de contact: Dl. Williams Spillboard
Telefon: +44 701 113 0215
Fax: +44 (0) 807 505 5161
E-mail: skl2013claims@hotmail.com

VERIFICARE / PRELUCRAREA FORMA:

1) NUMELE COMPLET: …………………………………………………….
2) VARSTA: ………………………………………………………….
3) SEX:. ………………………………………………………….
4) ADRESA: ………………………………………………………
5) Zip / Cod postal:. ……………………………………………….
6) Statul / Provincia: ………………………………………………..
7) ȚARA: ………………………………………………………
8) TELEFON / MOBIL (birou și acasă):. ………………………………….
9) OCUPAȚIE / POZIȚIA: ……………………………………………
10) COMPANIE: ……………………………………………………..
11) Adresa de email ALTERNATIVE: ……………………………………..
12) numărul biletului: ………………………………………………..
13) NUMĂRUL DE SERIE: ……………………………………………….

Managerul dvs. de remitențe va ajuta în prelucrarea și remiterea de fonduri de premii dvs. in contul bancar desemnat / livrarea la adresa dvs. de corespondență.

Rețineți faptul că toate fondurile trebuie să fie susținut de premii nu mai târziu de 24 aprilie 2013. După această dată toate fondurile vor fi returnate la TREZORERIA LOTERIA ca nerevendicate. În scopul de a evita întârzieri inutile și complicații, vă rugăm să eforturi pentru a cita numărul dvs. de referință: numerele SKL/Millionenformel/2013/8702 și lotul: SKL/90/4007 în fiecare corespondenta cu agentul tău.

În plus, ar trebui să existe nici o schimbare în adresa ta, îi informează pe agentul tău creanțele cât mai curând posibil.

Datorită amesteca unor numere și nume, vă solicităm să păstrați acest premiu de la anunțul public până când cererea dvs. a fost procesată și banii remise în contul dvs. desemnat, ca aceasta este o parte din protocolul nostru de securitate, pentru a evita dubla susținând sau nejustificate profitând de acest program de către participanții nici unul.

Felicitări încă o dată de la toți membrii personalului nostru și mulțumiri pentru a fi parte din programul nostru de promoții, și să păstreze încrederea în PROMOVARE ONLINE SKL pentru premii de calitate de top în următorii ani pentru a veni.

Cu stimă,
Promoții de manager
SuddeutscheKlassenlotterie

Reclame

Posted on 27 martie 2013, in statistica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: