Haters gonna hate

Cine are o parere pe internet (mai bine zis cine isi impartaseste o parere) , va avea intotdeauna pe cineva care ii va da o replica , pentru ca ,vezi Doamne, e opus ideilor respectivului.
Exemplul 1: zoso (mare blogger, bla , bla , bla… aka un pulifrici) posteaza un filmulet din trafic unde isi arata muschii de marlan si anume depasiri neregulamentare , injurii si alte de astea. Cititorii fideli ai respectivului il aprobau 110%, in timp ce haterii il faceau cu ou si cu otet.
Acum sa nu creada cineva ca-s militian si as avea ceva cu respectivul zoso, dar nu gasesc rostul comentariilor cretine din partea haterilor ce isi bagau si scoteau din ma-sa de parca era autogara. De vreme ce e blogul/situl sau eu cred ca poate posta toate tampeniile posibile. Incalcarile legii le i-au in considerare autoritatile care ar fi trebuit sa se sesizeze, restul “civililor” ar trebui sa-si tina ciocu’ mic sau sa mearga la prima sectie de “militie” si sa parasca.
Probabil a pierdut controlul moderarii comentariilor si de aici amalgamul de vorbe grele, dar totusi calca omu’ linia continua si iti bagi pula in masa , pentru ca pur si simplu e contrar ideilor tale. Corect e un bou , dar mai mult de atat ce vrei sa-i faci ?
Exemplu 2: Tot din trafic. Un biciclist pedala pe marginea soselei. Un marlan de taximetrist claxoane, flegme , injuraturi si tupeu. Depaseste bicilistul si se posteaza in fata sa ,unde, se si opreste. Trebuia sa-l ia la rost pe respectivul cu bicicleta, pentru ca a indraznit sa mearga cu bicicleta pe sosea.
Taximetrist: “Ba, pula, da tu de cand ai voie sa mergi pe strada?”
Biciclist: “Am voie. Codul rutier permite deplasarea biciclistilor la cel putin un metru de trotuar”(tipul filma in acelasi timp)
Taximetrist:”Sa mori tu, vezi ca n-ai voie.Ia si citeste mai bine codul rutier…”
Vociferari .
Urmeaza comentariile pe youtube de data aceasta. Cate injuraturi a primit taximetristul pentru simplu fapt ca e un cretin ce a luat carnetul de sofer pe baza de spaga , nu va puteti imagina. Treaba e ca toti pulifricii cred ca au dreptul la a comenta, pentru ca sunt in spatele unui monitor si pur si simplu pot.
Morala : Cateodata e bine sa ne tinem gura !

Reclame

Posted on 20 septembrie 2013, in prea destept and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: